instabook.grRead ThisΑκαταμάχητη ιταλική κομψότητα με υπογραφή Pasquale Natuzzi

Natuzzi

Ακαταμάχητη ιταλική κομψότητα με υπογραφή Pasquale Natuzzi

Ξανά στην Ελλάδα, εκθέτει στο Χαλάνδρι τις τελευταίες τάσεις του επίπλου

Pasquale Natuzzi. Ένα τεράστιο όνομα στο χώρο της παγκόσμιας επιπλοποιίας, ο «βασιλιάς του καναπέ» όπως καθιερώθηκε στην μεγάλη αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας, σχεδιαστής, στυλίστας, ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Natuzzi Group, της μεγαλύτερης εταιρείας επίπλων στην Ιταλία και μία από τις σπουδαιότερες στον κόσμο.
Γεννημένος στην Ματέρα της νότιας Ιταλίας, ο Natuzzi για περισσότερα από 50 χρόνια έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τους περίφημους δερμάτινους καναπέδες και πολυθρόνες, τις οποίες κατάφερε να κάνει πιο προσιτές στο ευρύ κοινό, διατηρώντας όμως σε πολύ υψηλά επίπεδα την ποιότητα τους.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Pasquale Natuzzi έγινε πασίγνωστος για τον λεγόμενο «εκδημοκρατισμό του δερμάτινου καναπέ», καθώς το 1981, σε συνεργασία με τα luxurious καταστήματα Macy’s, διέθεσε τον πρώτο καναπέ από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, ραφές και στυλ αντί του ποσού των 999 δολαρίων. Αυτή ήταν ουσιαστικά η απαρχή μιας μεγάλης πορείας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η οποία το 1993 επιβραβεύθηκε με την εισαγωγή της εταιρείας στην Wall Street, της πρώτης στην κατηγορία της επίπλωσης, εκτός ΗΠΑ, που κατάφερε κάτι τέτοιο.
Σήμερα, ο Όμιλος Natuzzi είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής δερμάτινων καναπέδων παγκοσμίως με πάνω από 500 σημεία πώλησης και βέβαια ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επίπλων στην Ιταλία.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Natuzzi εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 326. Σε έναν υπέροχο, νέο χώρο δύο επιπέδων, εκθέτει τις τελευταίες τάσεις του επίπλου, όπου το στυλ και η κομψότητα εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια γνήσια ιταλική ατμόσφαιρα άνεσης και υψηλής αισθητικής.
Κάθε προϊόν Natuzzi φέρει την αυθεντική σφραγίδα ποιότητας made in Italy. Έπιπλα, κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες και πολλά είδη σπιτιού έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους και να υπηρετούν το όραμα της εταιρείας που είναι «αρμονία στο χώρο».

Οι αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών διαφόρων στυλ, υλικών, χρωμάτων και λειτουργιών, προσφέρουν έναν απίστευτο αριθμό λύσεων, ικανών να καλύψουν κάθε απαίτηση για κάθε τρόπο ζωής. Είναι ένας από τους λόγους που καταναλωτές σε όλο τον κόσμο την εμπιστεύονται για να δημιουργήσουν το χώρο που ονειρεύονται.
Η έμπειρη ομάδα που υποστηρίζει το νέο ξεκίνημα της Natuzzi, είναι εξειδικευμένη στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και έτοιμη να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες, καλύπτοντας τη λειτουργικότητα και την αισθητική κάθε χώρου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

Λεωφ. Κηφισίας 326, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6894970
Ώρες καταστημάτων:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 21:00

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS