instabook.grLifestyleΜαίρη Γεώρτση> Βρέθηκε η κούκλα του ριάλιτι «BAR»

Επιστροφή στο παρελθόν

Μαίρη Γεώρτση> Βρέθηκε η κούκλα του ριάλιτι «BAR»

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι είχε γίνει με εκείνο το περιβόητο χαρτάκι...

Η όμορφη και φοβερά επικοινωνιακή Μαίρη Γεώρτση ήταν μακράν η πιο συζητημένη παίκτρια του reality του Mega «Bar». Πρόκειται για ένα ακόμη reality με πολλούς πρωταγωνιστές που θα μας μείνουν αξέχαστοι. Η Στέλλα Μπεζαντάκου, ο Γιώργος Ελευθεράς, ο Λορέντζο Καριέρε αλλά και ο νικητής Ανδρέας Παρασκάκης ξεχώρισαν. Ωστόσο ιδιαίτερα αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό, που την κράτησε ως τον τελικό στο παιχνίδι, ήταν και η Μαίρη Γεώρτση! Το ότι έφτασε στον τελικό τότε είχε θυμώσει πολύ κόσμο που την κατηγορούσε για «χειρισμό» των άλλων παικτών και χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την νίκη. Μια νίκη βέβαια που δεν ήρθε και ήταν ίσως από τις λίγες ήττες σε reality στην ελληνική τηλεόραση που συζητήθηκαν πολύ περισσότερο από τον ίδιο τον νικητή, τον Ανδρέα Παρασχάκη (τον θυμάται κανείς;).

Η Μαίρη όμως στο -μετά το παιχνίδι- κομμάτι της ζωής της φάνηκε συνεπής στην όλη στάση της. Έπαιξε, έχασε κι έφυγε. Από τότε ως σήμερα, ούτε απασχόλησε ποτέ την δημοσιότητα, ούτε την διεκδίκησε, όπως άλλοι, αν και θα μπορούσε. Είχε πολλές προτάσεις τότε να παραμείνει στην επικαιρότητα αλλά η ίδια δεν το θέλησε. H γλυκιά Μαίρη έφτιαξε τη ζωή της και συνεχίζει να χαμογελάει πλατιά. Παντρεμένη και μαμά πια, παραμένει μια εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία, όπως τότε.

Η Μαίρη έχει να δώσει συνέντευξη πάνω από δέκα χρόνια. Αποφάσισε, λοιπόν, να απαντήσει για όλα -και για το χαρτάκι- στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη: «Στο θέμα του τελικού αποτελέσματος δεν μου έδειξε κανείς τίποτα. Βλέπω τώρα ότι για τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών διαγωνισμών έχουν μέχρι και ορκωτούς λογιστές. Εμένα δεν μου έδειξε κανείς κάτι για το τελικό αποτέλεσμα. Απλώς ανακοινώθηκε και πάπαλα». στην ίδια συνέντευξη, η Μαίρη αναφέρεται και στο δαχτυλίδι που της έφερε ο Ανδρέας Παρασκάκης: «Στον τελικό μου έφερε ένα δαχτυλίδι να μου κάνει πρόταση γάμου και του είπα “Πες το μου ρε συ να το στήσουμε μαζί σαν αστείο να γελάσουμε”. Όμως εκείνος το έκανε για να ξαφνιαστώ και να με φέρει σε δύσκολη θέση. Από εκεί κατάλαβα πόσο διαπλεκόμενος ήταν και του το είπα».

Όσο για το τι έλεγε το περιβόητο χαρτάκι που έδωσε στη Σοφία, η Μαίρη απαντάει: «Λοιπόν, κάποια μέρα είδα στεναχωρημένη μια παίκτρια, τη Σοφία. Μου έκανε νόημα να πάμε κάπου μόνες μας και μου εκμυστηρεύτηκε τη στεναχώρια της, το άγχος της, τον έρωτά της για τον Λορέντζο. Την άλλη μέρα λοιπόν της έγραψα σ’ ένα χαρτάκι την Ιθάκη του Καβάφη. “Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος” κ.λ.π. Νόμιζα ότι δεν κατάλαβε τίποτα ο κόσμος, όμως τα κατάλαβε όλα».

«Δέχτηκα bullying από τη Ναταλία Γερμανού»
«Στεναχωρήθηκα όταν είδα στην εκπομπή “Μη Χανόμαστε” της Ναταλίας Γερμανού δύο παίκτες από το παιχνίδι. Αφού βέβαια είχα κλήση πρώτα εγώ να πάω στην εκπομπή και αρνήθηκα ευγενικά. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δέχτηκα bullying από την ίδια τη Ναταλία, η οποία έλεγε στους ακροατές των εκπομπών της να περιμένουν τη γυμνή μου φωτογράφιση. Ήταν λοιπόν αδύνατο να δεχτώ πρόσκληση της εκπομπής της. Ξεκίνησε την ανθρωποφαγία χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά. Βέβαια, τη διέψευσα παταγωδώς και μετά από τόσα χρόνια έστησε ένα σκηνικό ώστε να μιλήσουν για μένα και για το χαρτάκι μου».

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE